Pénzügyi edukáció

Szülőknek

Adjon szabadságot gyermekének és közben tartsa ellenőrzés alatt

Fél szemét mindig a gyermekén tarthatja, és aggódnia sem kell tovább! Figyelemmel kísérheti mire költi a pénzét, amikor nincs otthon, és ha esetleg elveszítené a kártyát, könnyedén zárolhatja azt az alkalmazáson keresztül, biztonságban tartva a rajta lévő egyenleget.

A kártya 14 éven aluliak részére nem regisztrálható. 14-18 év között szülői jóváhagyás szükséges a regisztrációhoz. A szülői kártyaregisztráció és jóváhagyás részletes folyamata megtalálható ezen az oldalon.

PlayIT Card előnyök szülőknek
Biztonságos Pénzkezelés

Biztonságos pénzkezelés

Könnyedén figyelemmel kísérheti gyermeke pénzkiadásait, az előre rögzített limiteknek köszönhetően pedig kontrollálhatja is azokat.

  • Beállítható limitek – pénzben és időben korlátozható felhasználás
  • Beállítható elfogadóhelyek – nem kívánt kereskedők letiltása
  • Beállítható felhasználhatóság – letiltható készpénzfelvétel
  • Letiltható külföldi használat
  • Egyszerűen letiltható és kezelhető applikáción keresztül a mobilról

Küldjön pénzt gyermekének azonnal

Küldjön pénzt azonnal gyermekének a kártyájára heti zsebpénzként az elvégzett otthoni feladatokért, vagy csak egy kis extra hozzájárulásként. Nem kell többet bankautomatához rohangálni, ha pénz nélkül indult volna el otthonról.

PlayIT Card azonnali pénzküldés
PlayIT Card biztonság - Adatvédelem

Szülői beállítások

Nincs miért aggódnia: korlátozhatja, hogy gyermeke, milyen termékek vásárláshoz használhatja kártyáját, ellenőrizheti az egyenlegét és a kiadásait. Eldöntheti, hogy milyen biztonsági és tranzakciós funkciók legyenek érvényesek a kártyahasználat során.

PlayIT Card blokkolható üzletek

Túlköltekezés kizárva

Kizárólag a kártyára feltöltött pénzösszeget lehet vásárlásra vagy készpénzfelvételre használni. Emellett a kártyához nem tartozik hitelkeret és az egyenlege nem csökkenhet nulla alá. A költésekhez bármikor beállíthat limithatárokat.

PlayIT Card biztonsági beállítások

Több kártya kezelése

Lehetősége van társkártyákat hozzáadni saját PlayIT Card kártyájához, ennek segítségével összekötheti, és egyetlen kártyáról ellenőrizheti a gyermekekhez tartozó kártyákat. A regisztrált társkártyákra egy gombnyomással küldhet pénzt.

PlayIT Card biztonsági beállítások

Kedvezményprogram

A fizetések pontot érnek, melyeket kedvezményekre lehet beváltani. Kiváló ajándék fiataloknak egy előre feltöltött, kuponokkal megtömött kártya. Kiemelt ünnepek előtt extra akciók érhetők el, így ajándékvásárláskor könnyű a megtakarítás.