Biztonság és kártyavédelem

Bármikor egyszerűen letiltható

A gyors lemondás mellett a kártya elvesztése esetén a letiltás is egyszerű a szülők számára a mobilapplikáción keresztül

PlayIT card biztonsági funkciók - kártyaletiltás
PlayIT Card biztonság - Adatvédelem

Titkosított adatáramlás

A kártya háttérrendszere a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, beleértve a legmodernebb titkosítási technológiát is, mellyel felhasználóink adatait védjük. Ezzel garantáljuk a biztonságos adatáramlást az ügyfél és a kereskedő között. A kártyák fizetési adatait soha nem tároljuk.

PlayIT Card online biztonság

Online biztonság

Online vásárlás során a kártyán keresztül semmilyen módon nem lehet hozzáférni más bankkártyán tárolt vagyonhoz, ugyanis a kártyán mindig csak akkora pénzösszeg érhető el, amennyit korábban feltöltöttünk rá. A kártya egyenlege soha nem kerülhet mínuszba, és nem tartozik hozzá hitelkeret.

PlayIT Card biztonsági beállítások

Biztonsági beállítások

A megbízható kártyahasználat érdekében a PlayIT Card különféle biztonsági beállításokkal rendelkezik, így ugyanazt a szabadságot és biztonságot nyújtja, melyet minden más Mastercard kártya.  A beállítások között megtalálható például: korlátozható kártyahasználat, beállítható limitek, kártyavisszavonás, blokkolható kereskedőhelyek és termékkategóriák, letiltható online vagy külföldi vásárlás.

Pénzügyi felügyelet

A PlayIT Card Mastercard kibocsátója a DiPocket Limited, mely a Brit Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (FCA) által engedélyezett és szigorúan szabályozott pénzintézet. Ez azt jelenti, hogy a kártyához kapcsolódó pénzügyi szolgáltatásokra ugyanolyan szabályok és ellenőrzések érvényesek, mint egy hazai bank által kibocsátott bankkártya esetében. A DiPocket a Mastercard Inc. Kiemelt Partnerének minősül.

PlayIT Card bankkártya védelem

Saját bankkártya védelme

A kártya nem kapcsolódik saját bankszámlához, azaz egy másik bankszámlán tárolt pénzünk tökéletes biztonságban van a PlayIT Card folyószámlától teljesen elkülönítve. A bankfüggetlen kártya gyorsan és könnyen igényelhető: nem szükséges hozzá folyószámlát nyitni és bankfiókban szerződést kötni.

PlayIT Card blokkolható üzletek

Blokkolható termékek

A nemkívánatos üzletek és termékek egyszerűen letilthatók a kártyához tartozó mobilalkalmazásban. A blokkolt termékkategóriák (például alkohol, dohányáru, szerencsejáték, felnőtt szolgáltatások stb.) esetében nem lehet a kártyát vásárlásra használni. A blokkolások később feloldhatók.