A PlayIT Card csatlakozott a Készpénzkímélő iskola projekthez

Középiskolák

A „Készpénzkímélő Iskolák Magyarországon” pilot projekt célja, hogy a magyarországi iskolákban is megalapozza a készpénzkímélő fizetés lehetőségét a szülők, a gyerekek és az iskola alkalmazottai számára. A pilot projekt a pénzügyminisztérium, a pénziránytű alapítvány és a Mastercard Europe magyarországi kereskedelmi képviseletének kezdeményezésére és szakmai támogatásával 15 hazai középfokú oktatási intézményben 2018 februárjában indult, és a 2018/2019-es tanévben valósul meg.

A DiPocket a Brit Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (Financial Conduct Authority; székhely: 12 Endeavour Square, London E20 1JN, Egyesült Királyság) által engedélyezett és szabályozott pénzintézet. A pénzintézet az Egyesült Királyságban kibocsátott, és az 2009/110/EK irányelv (Elektronikus pénzről szóló irányelv) értelmében az Európai Unió egész területén érvényes E-pénz engedély (cégnyilvántartási szám: 900439) alapján folytatja működését. A DiPocket székhelye: 532 Metal Box Factory, 30 Great Guildford Street, London, SE1 0HS, Egyesült Királyság. A DiPocket a Mastercard Inc. Kiemelt Partnerének minősül. A DiPocket a vezető prepaid kártya kibocsátó Közép Európában.

DiPocket is a Financial Institution authorized and regulated by the Financial Conduct Authority, which is located at: 12 Endeavour Square, London E20 1JN, United Kingdom. It operates on the basis of the E-Money License (Firm Reference Number 900439) issued in the United Kingdom and passported across the European Union pursuant to the Electronic Money Directive 2009/110/EC. DiPocket’s registered address is: 532 Metal Box Factory, 30 Great Guildford Street, London, SE1 0HS, United Kingdom.
DiPocket is a Principal Member of Mastercard Inc. DiPocket is the leading issuer of prepaid cards in Central Europe, offering innovative payment solutions in cooperation with business clients from a broad variety of industries, from the Baltics to the Balkans.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatvédelmi tájékoztató